Προϊόντα για μηχανή pellet (1)

ΖΥΘΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ - DESATASE

ΖΥΘΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ - DESATASE

Η DESATASE είναι μια αμυλολυτική παρασκευή (EC 3.2.1.41, pullulan 6-glucano-hydrolase) που καταλύει την υδρόλυση των άλφα-1,6 δεσμών της αμυλοπηκτίνης, επιτρέποντας την επίτευξη υψηλότερων αποδόσεων μαλτόζης σε συνδυασμό με μαλτογενείς αμυλάσες. ΣΚΟΠΟΙ Να αυξηθεί η διαστατική δύναμη του κριθαριού ενισχύοντας τη δράση της φυσικής ß-αμυλάσης του κριθαριού. Να αυξηθεί η ζυμωσιμότητα του γλεύκους (φαινομενικό όριο αποτοξίνωσης). Περίπου το 25% των συνολικών υδατανθράκων του γλεύκους είναι μη ζυμώσιμοι. Η προσθήκη της Desatase σε συνδυασμό με μαλτογενείς αμυλάσες όπως η Maltosylase στον ζυμωτή μετατρέπει τους μη ζυμώσιμους δεξτρίνες σε μαλτόζη, η οποία με τη σειρά της ζυμώνεται σε αλκοόλ, δίνοντας μια φαινομενική αποτοξίνωση μεγαλύτερη από 100% χωρίς απώλεια πληρότητας γεύσης ή διατήρησης αφρού. Με την ίδια συγκέντρωση αλκοόλ όπως μια κανονικά αποτοξινωμένη μπύρα, η υπερ-αποτοξινωμένη μπύρα θα απαιτήσει 25% λιγότερη πρώτη ύλη. Δείτε Ρύθμιση Αποτοξίνωσης. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Βέλτιστη 55-60°C. Τα ενζυματικά συστατικά απενεργοποιούνται στην μπύρα (pH 4,2)...